Lewandowski tar bilder för att fira debuten på Camp Nou

Gamble Cup arrangerades som planerat. Efter 90 minuters tävling slog Barcelona sina motståndare med 6-0 för att vinna mästerskapet. Lewandowski i billiga fotbollströjornr 9 inledde en explosion. Han bidrog med 1 mål och 2 direkta assist. Pedro, som är värd 80 miljoner, iscensatte en bra passning och sköt. Dembélé, De Jong och Aubameyang får alla ett mål.

Skillnaden i styrka mellan de två lagen är enorm. Barcelona-laget är värt mer än 800 miljoner euro, vilket liknar Champions League-mästaren Real Madrid. Cougars är bara i början av 30 miljoner euro, och de är inte alls på samma nivå. Det finns ingen spänning i resultatet. Trots att det bara är en uppvärmningscupmatch är Camp Nou fortfarande fullt av platser. Enligt Barcelonas officiella push kom totalt 83 021 fans in på stadion för att titta på matchen. Efter att ha skrivit på ett antal nya hjälpmedel i rad har Barcelonas attraktionskraft ökat kraftigt. Lewandowski misslyckades med att göra mål i de tre uppvärmningsmatcherna från den tidigare resan till USA. Denna Gamble Cup är också första gången han spelar på Camp Nou som Barcelona-spelare. Lewandowski visade också ett utmärkt konkurrensläge, fullbordade 1 skott och 2 passningar inom 19 minuter, vilket låste upp sitt första mål sedan han kom till Barcelona. Han postade också ett foto på sig själv när han firade sitt mål efter matchen, med texten: "Bra natt."

I det här spelet spelade inte bara stjärnan Lewandowski en underbar prestation, Pedro, som är värd 80 miljoner, bytte till nr 8 fotbollströjor FC Barcelona, och han kopierade också klassikerna från Iniesta. På 6 uppvärmningsmatcher i somras vann Barcelona 4 segrar och 2 oavgjorda och förblev obesegrade. Under perioden gjorde de 18 mål och släppte bara in 3 mål. Anfalls- och försvarstillståndet var fullt, och slutligen avslutade försäsongens uppvärmningsspel med en rout. Ser fram emot att ringa Real Madrid under den nya säsongen och återta La Liga-titeln.